Hej, vad kul att du har hittat oss här i Hablingbo och är intresserad av vårt magasin med boende i Studion eller Loftet. Vi flyttade från Stockholm till Visby för snart tjugo år sedan, där vi också har bedrivit vår verksamhet c.jensen keramik (@cjensenkeramik) och LABVISBY (@labvisby) med butik och verkstad i Visby innerstad.

Hösten 2020 flyttade vi vidare till Hablingbo Lilla Burge. Det är en underbar plats på Södra Gotland med närhet till hav och många vackra omgivningar, under högsäsong/sommaren så finns det gott om restauranger och caféer i vår närhet där vi också är granne med Hablingbo Crêperie.

Tidigare ägare byggde om magasinet till två moderna fullt utrustade lägenheter. Loftet i två våningar på 140 kvm byggt 2015 och studion i markplan på 70 kvm med sovloft byggt 2017. Vi har därefter satt vår egen prägel på boendet sedan vi flyttade in. Under hösten-våren har vi också påbörjat ombyggnation av ladan till butik och keramikverkstad, där vi kommer att bedriva vår verksamhet som är öppen under sommaren och bidrar till atmosfären på gården.

Välkommen att hyra hos oss på Hablingbo Lilla Burge.

Camilla & Stefan