Loftet

MAGASIN LOFTET

Loftet i det ombyggda (2015) sädesmagasinet är en ljus och luftig lägenhet på 140 kvm för 6 personer, fördelat på två våningar. På första våningen (trappa upp från entré) kommer du direkt till kök och matplats med kamin (ved ingår) och fönster i tre väderstreck. Köket är fullt utrustat, här finns induktionshäll, spisfläkt, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys. Rymligt sovrum med kontinental dubbelsäng och bra bäddmadrass samt badrum med dusch, tvättställ, toalett, tvättmaskin och golvvärme. Andra våningen består av ett stort rum som löper längs hela byggnaden med öppet upp till nock och gott om plats för umgänge, samt fyra sovplatser i öppen planlösning, fönster i två väderstreck. TV med stort utbud av kanaler. Alla sängar i lägenheten är bekväma med bra bäddmadrasser. Till boendet hör egen mysig uteplats med trädgårdsmöbler, parasoll och grill. (Kompletterande bilder kommer till våren både interiört och exteriört då vi så här långt bara har haft möjlighet att fotografera under vintertid.) Inredningen är enkel, avskalad, personlig och boendet är fullt modernt utrustad med allt du behöver för en skön vistelse.

Här bor familjen med äldre barn, generationsboende eller vänner rymligt och bekvämt. Ni har en helt egen lägenhet med separat ingång. Studion ligger i samma huskropp, men ni delar ingenting för övrigt.

Ni tar själva med er lakan och handdukar.

Vi ordnar med slutstädning som ingår i hyresavgiften.
Entré till Loftet
Välkommen in

Första våningen med kök och matplats i öppen planlösning. Separat sovrum samt ett 

badrum med golvvärme.

Andra våningen består av ett  stort rum öppet till nock, härliga gemensamma utrymmen och fyra sängar i ena delen av rummet.